Pachetele Chinezesti

TIMPI DE PREPARARE

  •  Timp de preparare: 30 min
  •  Timp de gatire: 15 min
  •  Gata in: 45 min

INGREDIENTE

  •  ulei pentru prăjit
  •  un praf de curry
  •  3 foi de plăcintă
  •  200 g carne tocată
  •  2 bucăţi de praz
  •  500 g ceapă
  •  500 g morcovi
  •  sare şi piper

MOD DE PREPARARE

Pacheţele chinezeşti – gustoase, deosebite, rapide! De ce să comanzi de la chinezesc când ai putea, foarte bine şi uşor, să-ţi faci acasă propriile pacheţele chinezeşti, după bunul tău plac? Vezi mai jos cât de uşor se prepară:

1. Morcovii se curăţă şi se trec pe răzătoarea cu ochiuri mici, ceapa se taie mărunt şi prazul rondele. Se pun toate într-o tigaie cu o lingură de ulei şi se călesc împreună cu carnea. După ce carnea şi-a schimbat culoarea şi este făcută, se potriveşte de sare, piper şi curry. Se lasă deoparte să se răcească.

2. Pe o foaie de aluminiu se aşază foaia de plăcintă tăiată şi se pune pe fiecare bucăţică câte o linguriţă de amestec de carne cu legume. Se rulează sau se pliază în triunghiuri.

3. În baie de ulei încins se prăjesc pacheţelele pe ambele părţi câte 2-3 minute.

Se servesc calde.

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)