Confidentialitate

GDPR

 

Pe RadioStil.Ro va este asigurata confidentialitatea informatiilor si garanteaza securitatea datelor. Politica de confidentialitate a Radio Stil Romania este descrisa mai jos. Orice schimbari ale acesteia va vor fi aduse la cunostinta imediat prin intermediul paginii noastre web.

1. Pentru a deveni membru Radio Stil Romania,  utilizatorul trebuie sa completeze formularul postat pe RadioStil.Ro cu date personale reale.  Aceasta conditie este necesara si obligatorie pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru.

2. Radio Stil Romania nu furnizeaza, nu vinde si nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail (obtinuta prin intermediul site-ului) catre terte  persoane fizice sau juridice. Radio Stil Romania nu incurajeaza SPAM-ul.

3. Radio Stil Romania isi aroga dreptul de a utiliza informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea contului personal in scopul elaborarii de estimari demografice despre membrii site-ului si a imbunatatirii serviciilor oferite, respectand prevederile legale aflate in vigoare.

4. De asemenea, informatiile colectate vor putea fi folosite de catre Radio Stil Romania pentru a trimite membrilor informatii despre  eventuale modificari legate de site sau radio.

Pentru orice alte nelamuriri sau clarificari referitoare la politica nostra de confidentialitate, ne puteti contacta la adresa de e- mail: office@radiostil.ro

PROTECTIA DATELOR PERSONALE este conform legilor Romane (Legea nr. 677/2001 si Legea nr. 506/2004) si a Regulamentului International privind Protecţia Datelor Personale, GDPR.

In cazul in care nu sunteti de acord va rugam sa NU completati formularul ce va solicita informatiile cu caracter personal, in cazul in care completati acest formular vom considera ca ati fost de acord cu folosirea datelor dumneavoastra cu caracter personal inscrise in continutul formularului in cauza. In cazul in care nu sunteti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acestea nu vor fi folosite, prelucrate si/sau transmise.

 

Disclaimer

 

Statutul nostru juridic

Fisierele de pe site-ul RadioStil.Ro nu sunt gazduite de noi. Serverele noastre ruleaza programe automate care permit utilizatorilor sa faca schimb de fisiere, raspunderea legala asupra acestor fisiere apartinand in exclusivitate utilizatorilor care le transfera; continutul efectiv acestor fisiere nu este  stocat sau transferat de RadioStil.Ro.

Deoarece numarul de fisiere este foarte mare, sortarea si verificarea manuala a lor este nefezabila in conditile unei entitati non-profit cum este RadioStil.Ro. Prin urmare, raspunderea asupra continutului transferat apartine in exclusivitate utilizatorilor, administratorul site-ului nu poate sa ii protejeze in nici un fel de consecintele legale ale actiunilor lor.

Aceasta declinare a raspunderi este perfect legala. Suplimentar, legislatia tarii gazda nu criminalizeaza transferul neautorizat al operelor purtatoare de drepturi prin intermediul retelelor informatice, in mod non-profit, aceste activitati fiind considerate exclusiv probleme de natura civila.

In acest sens, deoarece nu promovam sau toleram activitatile de natura sa incalce dreptul de autor, RadioStil.Ro colaboreaza cu titularii de drepturi pentru limitarea oricaror pierderi suferite, reale sau potentiale. In acord cu legislatia tarii, ne obligam sa indepartam orice fisier identificat ca neautorizat de titularii de drepturi, sau organizatiile care-i reprezinta, in termen de 48h de la notificare.

Raporteaza

Daca va gasiti in situatia descrisa, si considerati ca unul din fisierele transferate de utilizatorii nostri se face cu incalcarea drepturilor dvs. legale, va rugam sa ne trimiteti un mesaj la adresa de email de mai jos. Este obligatoriu sa includeti adresa fisierului pe site-ul nostru, asa cum apare in bara de adrese a browser-ului, precum si copii scanate ale documentelor din care sa reiasa ca sunteti titularul drepturilor aspura fisierelor in cauza.

– Notificarile anonime sau de la terte persoane nu sunt luate in considerare

RadioStil.Ro nu are abilitatea sau obligatia legala de a verifica daca operele sunt transferate cu consimtamantul titularului de drepturi, in lipsa unei reclamatii directe de la acesta, sau de la reprezentantii sai.

Cererea dvs. va fi analizata in termen de 48h de administratorul RadioStil.Ro, si daca va fi gasita intemeiata, fisierul va fi indepartat.

Notificarile vor fi trimise pe adresa: office@radiostil.ro

 

DMCA

 

Administratorii RadioStil.Ro nu se fac responsabili de materialele publicate, pe site nefiind gazduit nici un fisier care incalca drepturile de autor sau legea copyright-ului.

RadioStil.Ro este absolut legal si contine doar coduri embed de pe alte site-uri de pe internet. Noi nu gazduim sau incarcam nici un fisier media. Daca aveti orice problema legala va rugam contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Daca sunteti de parere ca pe acest site se gasesc materiale pentru care aveti drept de autor, va rugam sa contactati administratorul site-ului si sa precizati locatia exacta a materialului, iar acesta va fi sters in cel mai scurt timp!

Informatiile obligatorii în cerere:

Numele si adresa URL exacta (a materialului dvs. cu drepturi de autor)

Informatii de contact, astfel incat sa va putem contacta (adresa, telefon si e-mail).

Dovada clara că detineti dreptul de autor pentru acest continut sau dovada că sunteti un reprezentant al persoanei / companiei care detine acest material.

Pentru o astfel de cerere, va rugam sa ne trimiteți un mesaj la pagina de contact.

Vă sugeram ca, daca intr-adevar doriti sa eliminati permanent materialul dvs. cu drepturi de autor de pe Internet, sa contactați administratorul de la URL-ul exact in care materialul dvs. cu drepturi de autor este gazduit.

Simpla eliminare a link-ului de pe acest site nu va duce si la eliminarea de pe internet a materialului video,audio sau text pentru care aveti dreptul de autor.

 

All claims of copyright infringement on or regarding this Website should be emailed to: office@radiostil.ro

Regulament – Drepturi si Obligatii

 

1. GENERAL:

a) Toti utilizatorii au drepturi si obligatii egale.

b) Aveti dreptul la un cont unic de utilizator.

c) NU suntem responsabili pentru materialele si informatiile adaugate de dumneavoastra. Va asumati intreaga  responsabilitate atat pentru ele cat si pentru legalitatea lor.

d) Sunt interzise cu desavarsire injuriile sau exprimarea vulgara.

e) Limba oficiala este romana. Folosirea altor limbi se va limita doar la citate. Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta este o conditie de baza si trebuie respectata. Dupa semnele de punctuatie folositi spatiul; Incepeti fraza cu litera mare.

f) Este interzisa reclama de orice fel, link-urile catre alte site-uri, distribuirea de materiale pornografice sau a materialelor fara Copyright atat in Profil cat si sectiunile cu drept de scriere (Privat message, Comment).

g) Daca nu sunteti de acord cu afirmatiile vreunui membru, combateti comentariul cu argumente si nu atacati persoana!

h) Este interzisa orice activitate care contravine Legilor romane aflate in vigoare.

i) Daca una sau mai multe persoane incalca regulamentul, sesizati-ne urgent acest lucru.

 

2. PROFIL:

Va rugam ca in aceasta sectiune sa tineti cont de cateva indicatii;

a) Sunt interzise nick-urile sau numele cu conotatii sexuale, calomniatoare, injurioase, triviale, cuvinte  care prin continutul lor fac reclama la diverse site-uri, firme sau produse.

b) Poza de profil trebuie sa fie personala si de bun simt! Chipul trebuie sa fie vizibil!

c) Completati toate campurile din profil, si bineinteles cu date reale.

d) Toate conturile sunt verificate! Cele care contravin regulamentului vor fi suspendate sau sterse!

 

3. COMMENT:

Acesta este un “serviciu” gratuit oferit de Radio Stil Romania! Sunt interzise:

a) Spam-urile, atacurile abuzive asupra user-ilor.

b) Discutii sau informatii despre substante ilegale si/sau activitati ilegale, continut extrem de natura sa afecteze psihic, continut sexual explicit.

 

Orice incalcare a regulamentului  duce la suspendarea contului temporara/definitiva  sau chiar stergerea lui.

 

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)