Confidentialitate

Pe RadioStil.Ro va este asigurata confidentialitatea informatiilor si garanteaza securitatea datelor. Politica de confidentialitate a Radio Stil Romania este descrisa mai jos. Orice schimbari ale acesteia va vor fi aduse la cunostinta imediat prin intermediul paginii noastre web.

1. Pentru a deveni membru Radio Stil Romania,  utilizatorul trebuie sa completeze formularul postat pe RadioStil.Ro cu date personale reale.  Aceasta conditie este necesara si obligatorie pentru crearea unui cont personal pe site-ul nostru.

2. Radio Stil Romania nu furnizeaza, nu vinde si nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail (obtinuta prin intermediul site-ului) catre terte  persoane fizice sau juridice. Radio Stil Romania nu incurajeaza SPAM-ul.

3. Radio Stil Romania isi aroga dreptul de a utiliza informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea contului personal in scopul elaborarii de estimari demografice despre membrii site-ului si a imbunatatirii serviciilor oferite, respectand prevederile legale aflate in vigoare.

4. De asemenea, informatiile colectate vor putea fi folosite de catre Radio Stil Romania pentru a trimite membrilor informatii despre  eventuale modificari legate de site sau radio.

Pentru orice alte nelamuriri sau clarificari referitoare la politica nostra de confidentialitate, ne puteti contacta la adresa de e- mail: office@radiostil.ro

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)