Retransmisie

retransmisie-rsr

Programele RADIO STIL ROMANIA pot fi preluate GRATUIT de oricare alt radio, firmele de operatori cablu sau satelit. Daca doriti sa ne preluati sau sa ne retransmiteti este suficient sa ne anuntati printr-o solicitare insotita de datele dumneavoastra.

IN ATENTIA WEBMASTERILOR:
RADIO STIL ROMANIA va ofera gratuit resurse pentru site sau blog, inclusiv posibilitatea de a retransmite programele noastre prin simpla inserare a unui mic player in paginile dumneavoastra.

PENTRU PRESA SCRISA SI ONLINE:
Oferim posibilitatea de a difuza emisiuni in cadrul programelor noastre, mentionandu-se intotdeauna numele publicatiei si/sau al persoanei respective: stiri, reportaje, interviuri din anumit domeniu sau cu specific zonal/regional; recomandari/sfaturi medicale, din lumea modei, despre amenajari interioare, sport, bussines, meteo, emisiuni culturale, stil de viata, emisiuni politice, religioase, etc.

Suntem deschisi la oricare alte propuneri de colaborare/parteneriat cu conditia ca acestea sa fie avantajoase de ambele parti. Asteptam cu interes sa ne contactati pentru a incepe o colaborare de succes.

E-mail: office@radiostil.ro | Tel: 0754.767.484

 

 

Comentarii Facebook
error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)