Whitesnake cântă la București în 2019

Trupa Whitesnake revine în România, în cadrul turneului mondial ”Flesh & Blood World Tour”. Primele 1000 de bilete au prețuri speciale și se pun în vânzare pe 3 decembrie.

Concertul Whitesnake va avea loc pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din București. O legendă a rock-ului clasic, cu o activitate ce începe în 1978, Whitesnake este una dintre trupele care a scris și continuă să scrie istorie în muzică.

Bazele formației au fost puse de David Coverdale după ce artistul și-a terminat colaborarea cu Deep Purple. Whitesnake este una dintre formațiile etalon ale așa numitului New Wave of Briths Heavy Metal. Pentru 2019, trupa anunță un nou material, ”Flesh & Blood”. Din cele 12 albume de studio lansate, jumătate dintre ele au primit Discuri de Platină sau de Aur. În total, Whitesnake se poate lăuda până acum cu 4 Discuri de Aur, 17 Discuri de Platină și un Disc de Argint.

 

Sursa: europafm.ro

Comentarii Facebook
Trupa Whitesnake revine în România, în cadrul turneului mondial ”Flesh & Blood World Tour”. Primele 1000 de bilete au prețuri speciale și se pun în vânzare pe 3 decembrie. Concertul Whitesnake va avea loc pe 1 iulie 2019 la Arenele Romane din București. O legendă a rock-ului clasic, cu o activitate ce începe în 1978, Whitesnake este una dintre trupele care a scris și continuă să scrie istorie în muzică. Bazele formației au fost puse de David Coverdale după ce artistul și-a terminat colaborarea cu Deep Purple. Whitesnake este una dintre formațiile etalon ale așa numitului New Wave of Briths Heavy Metal. Pentru 2019, trupa anunță un…

Evalueaza

0%

User Rating: 4.73 ( 2 votes)
Asculta Live 24/24

Lasă un răspuns

error: Freventa instabila, NU mai dati click inca o data :)